Spalatorie auto

Spalatorie auto

| |


Oferim servicii profesionale de spalatorie auto, cum ar fi spalat: interior, exterior, motor, polish si tapiterie. Folosim produse originale, ecologice de foarte buna calitate.

Operatiunile de spalatorie auto implica mai multe etape de curatare, ele pornesc de la aspirat interior, sters praf, sters geamuri, curat exterior pana la operatiuni mai coplexe de polish si tapiterie.

SPALAT INTERIOR se realizeaza prin: aspirat interior, aspirat portbagaj, indepartat praf, curatat si lustruit bord, curatat si lustruit fete usi, folosirea de jet aer, sters geamuri

SPALAT EXTERIOR presupune: spalat caroserie, solutie curatat jante, ceara lichida, spalat covorase, sters geamuri si oglinzi, sters praguri, jet de aer.

SPALAT MOTOR  implica aplicarea unei solutii speciale, care dizolva si degreseaza petele de ulei si mizerie. Dupa aplicarea degresantului se pulverizeaza un strat de spuma activa pe toata suprafata componentelor compartimentului motor ce se indeparteaza ulterior prin jet de apa.

POLISH - operatiunea de polish are ca  efect eliminarea zgarieturilor care nu au ajuns la tabla prin utilizarea de solutii si aparatura de polish profesionale.

CURÄ‚TAT TAPITERIE presupune urmatoarele operatiuni: curatat tapiterie, curatat bancheta, curatat plafon, curatat scaun, curatat portbagaj, curatat mocheta, curatat fata de usa.

Alte Servicii


Logo-urile si denumirile BMW, Mini si BMW M sunt marci inregistrate BMW AG.
Dormag este un atelier de reparatii auto independent neafiliat BMW. Folosim numele BMW pentru a descrie tipul afacerii pe care o intretinem.

© 2022 | Politica


CONTACTATI-NE!