Importanța reviziei la BMW numai cu filtrei și uleiuri originale BMW

Importanța reviziei la BMW numai cu filtrei și uleiuri originale BMW

|


 

Exemplu: BMW 320d F30 N47 2012-2015

Ulei motor original 5w30 92,43 RON / Promo 41,60
Filtru ulei 108,99 RON / Promo 76,29 RON 
Filtru aer 276,68 RON / Promo 193,68 RON 
Filtru combustibil 262,86 RON / Promo 184 RON 
Filtru polen 284,44 RON/ Promo 199, 11 RON

Oferim scriere istoric service și diagnoză computerizată GRATUIT odată cu efectuarea reviziei cu piese originale BMW.
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

ATENȚIE!
Preturile nu includ TVA si manopera .

Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

Adresa: Str. Despot Voda, nr. 46-48, sector 2, 020656, Bucuresti
Programări: http://dormag.ro/ sau info@dormag.ro
Tel: 0727555000

 

 

Un automobil performant, pentru a funcționa în cele mai bune condiții este foarte important (chiar vital) ca periodic sau la un interval de kilometrii parcurși, să treaca printr-o inspecție tehnică si REVIZIA să fie făcută la timp.
Este bine ca să avem un jurnal cu toate operațiunile efectuate, o evidență a uzurii diferitelor componente cum ar fi distribuția, ambreiajul, curele și role întinzătoare și nu doar schimburile de filtre și ulei.

Revizia periodică presupune un set de operațiuni de verificare și înlocuire consumabile, verificarea este necesară deoarece în funcție de modul de exploatare al automobilului diferitele piese pot ceda mai repede sau vor rezista mai mult în timp:

– schimb de filtre (de aer, de ulei, de cobustibil, de polen )
– schimb ulei (motor, cutie de viteze, servodirectie )
– verificare / schimb lichid de frână
– verificare / schimb antigel
– verificare / schimbare plăcuțe de frână și / sau discuri
– verificarea tuturor semnalelor luminoase (fază scurtă, fază lungă, semnalizare, stopuri )
– verificarea martorilor luminoși din bord prin diagnoză computerizată
– verificarea sistemului de aer condiționat
- decarbonizarea motorului
igienizarea instalației de aer conditionat
– inspecția vizuală după urme de ulei sau alte lichide, fire desprinse / corodate
– verificarea geometriei roților si a unghiului de fugă

– verificarea sistemului de frânare
– schimbarea curelei de accesorii daca prezinta urme de uzură peste normal
– verificare /schimbare bujii și bobine

În cazul unui service DEDICAT BMW, revizia efectuată numai cu piese și consumabile de calitate este foarte importantă. Un service DEDICAT BMW cu o reputație impecabilă este garanția că nu veți avea de a face cu piese, accesorii sau consumabile contrafăcute.

Mulți dintre posesorii acestui automobil, din dorința de a face economii în exploatarea sa, aleg ca reviziile pe care le fac să fie făcute în service-uri care nu au o REPUTAȚIE bună și nu sunt specializate BMW, ce folosesc uleiuri și filtre de proveniență necunoscută/ascunsă, fără o garanție REALĂ, în majoritatea cazurilor fiind produse contrafăcute sau loturi cu o calitate mult sub standardele brandului.

Atunci când revizia la automobilul Dvs o faceți într-un service care nu are o REPUTAȚIE bună sau chiar deloc (în spatele blocului), cu uleiuri și filtre contrafăcute sau de proveniență ce nu poate fi dovedită sau garantată, în acel moment ați ales calea cea mai rapidă și mai sigură spre distrugerea motorului.

Pentru un service ”no name” care nu este autorizat de catre producator și căruia nu îi pasă de REPUTAȚIE sau GARANȚIE ca piesele și accesoriile sale sunt adevarat ORIGINALE BMW, acesta va putea oferi un preț mic la revizie deoarece:

- Un produs contrafăcut costă mult mai puțin decât unul original
- Service-ul nu are mecanici cinstiți care să fie plătiți mai bine (costuri mici cu personalul)
- Nu ai nici o siguranță că schimbul de ulei va fi făcut corect și complet (se întâmplă mult prea des pentru a nu menționa și asta)
- Nu au investit absolut nimic în REPUTAȚIE (azi sunt aici, mâine nu mai știi unde sunt)
- Nu au de pierdut nimic, practic sunteți păcălit

În cazurile în care achiziționați un automobil la mâna a doua, VERIFICAȚI dacă toate reviziile au fost făcute în SERVICE-uri cu reputație bună, autorizate de către BMW iar toate operațiunile sunt înscrise în istoricul auto BMW!
Dacă nu aveți acest istoric, nu aveți nici o GARANȚIE că automobilul Dvs este într-o stare decentă de funcționare și că nu veți investi încă pe atât în repararea acestuia.

 

De exemplu, atunci când folosiți un filtru contrafăcut, în motor vor pătrunde multe particule care vor uza sau distruge prematur părțile active ale motorului. 
Filtrul de ulei protejează părțile active ale motorului de: mizeria din camera de arderi, particule de metal cauciuc sau plastic desprinse în procesul combustiei, este un fel de ”rinichi” al mașinii.  Folosind un filtru de ulei contrafăcut riscați ca motorul să se distrugă mult mai repede, pentru că cei 25,000 KM de garanție a functionarii motorului între revizii de fapt nu au nici o garanție, dimpotrivă, vor duce la distrugerea rapidă a motorului iar costurile de exploatare vor fi FOARTE MARI

 

 

Filtrul de aer contrafăcut nu va opri mizeria / particulele de praf iar aerul ce va pătrunde în motor nu va fi curat și nici în cantități suficiente, arderile vor fi mult mai puțin eficiente, veți pierde mult mai multi bani prin consumul mărit și puterea scăzută a motorului.
De asemenea, un filtru de ulei contrafăcut, va stresa motorul prin performantele sale foarte slabe și vă va face să aveți un consum mai mare de carburant și o putere mult mai mică. Filrele de aer contrafăcute au o durată de viață / folosire cu mult mai mică decât cele originale!

 

Filtrul de benzină este de asemenea și el critic, mai ales în România unde la pompele de benzină aproape niciodată nu ești sigur ce carburant vei primi în rezervor. Dacă în benzinsa ajunsă în motor, filtrul nu a reușit să filtreze impuritățile combinat cu filtrul de ulei si aer care nu opresc nici ele impuritățile sau mai rău, se înfundă, atunci automobilul Dvs va avea performanțe mici și durata de viață a motorului scade vertiginos din momentul în care aceste filtre nu mai funcționează în parametrii normali.

Din păcate, datorită factorilor de mediu și economici în România este clar că o revizie trebuie făcută mult mai des și mai ales cu piese originale, altfel costurile vor crește mult mult mult mai mult în cazul în care sunt alese alte produse.

 

 

Solicitați cu încredere AMBALAJUL original pe care trebuie să fie prezent SIGILIUL BMW ce nu poate fi falsificat.

 

 

Lucrurile sunt mult mai drastice însă atunci când folosiți alt ulei decât cel recomandat de către BMW sau mai grav, un ulei conftrafăcut, astfel renunțați la toate beneficiile pe care îl are un ulei pentru motor și vă expuneți riscului de a uza pematur sau chiar a distruge motorul.

Toate mecanismele în mișcare dintr-un motor au nevoie de uleiul proiectat special de către inginerii ce au construit acel motor, iar dacă este folosit un ulei nepotrivit sau cel mai grav, unul falsificat, aceste piese se uzează și distrug mult mai repede, curățarea motorului nu se mai face corect și apar o mulțime de probleme și cheltuieli.
Spre exemplu, în cazul în care uleiul si filtrele sunt contrafăcute, iar distribuția motorului cu piese de slabă calitate, în traficul din București, cei 300,000 de KM cât ar rezista în mod optim o distribuție se transformă brusc în câteva zeci de de mii de kilometri, în unele cazuri sub 10,000 de KM de exploatare.

Automobilul BMW este un automobil realizat din piese de înaltă precizie și performanță, foarte sensibil în cazul în care nu sunt folosite uleiuri și filtre ORIGINALE recomandate de către producător, durata de viață în exploatare a acestuia scade vertiginos.

Pentru România, de exemplu pentru București, automobilul este solicitat mult mai mult decât normal pentru un oraș civilizat pentru care a fost proiectat:
- Aerul foarte poluat, cu multe impurități
- Opriri și porniri foarte multe 
- Cutia de viteze mult mai solicitată
- Ambreiajul și frânele de asemenea foarte solicitate
- Clima temperat continentală cu ierni foarte reci și veri cu temperaturi mult mai ridicate.
- Carburanții de o calitate slabă
- Traficul cu fluctuatii mari de viteză, demaraje agresive și frânări bruște
- Gropi, zăpadă, sare pe străzi, guri de canal

ș.a.m.d.

După cum vedeți, condițiile de stress comparative cu un oraș occidental sunt mult mai dure comparativ cu ceea ce este în cazul nostru, așadar o revizie recomandată obișnuit pentru un oraș civilizat cu condiții de trafic mult mai bune pentru automobil la 25,000 Km devine brusc destul de obligatorie la 10,000 km în București unde se circula majoritatea distantelor se parcurg uneori doar în viteza 1 și a 2-a.

Totuși, mai ales în aceste condiții de stress deosebit pentru automobil, revizia trebuie făcută cu uleiuri și filtre ORIGINALE BMW, iar a alege uleiuri sau filtre CONTRAFĂCUTE este calea cea mai rapidă și sigură de a distruge motorul automobilului, iar costurile de reparare vor fi cu mult mai mari decât economia făcută cu o revizie făcută târziu sau cu uleiuri  și filtre nerecomandate de către producător sau mai grav, contrafăcute!

 

Deoarece, în ultimii ani am observat că majoritatea problemelor la mașinile BMW (unele din ele foarte costisitoare) sunt datorate utilizării de uleiuri și filtre CONTRAFĂCUTE, vă prezentăm cum să verificați dacă uleiurile și filtrele pe care alegeți să le folosiți sunt ORIGINALE BMW sau falsuri care că vor distruge inevitabil motorul.

Inginerii și mecanicii noștrii vă vor prezenta toate elementele de siguranță care să vă GARANTEZE că piesele, uleiurile și filtrele sunt ORIGINALE BMW și că aveți siguranța unei revizii de calitate care nu vă va cauza probleme ci vă vor îmbunătăți substanțial performanța automobilului Dvs

Acum tentatia prețurilor pentru filtre si uleiuri contrafăcute sau de slabă calitate este mai mică pentru că avem o SUPER PROMOȚIE la uleiurile și filtrele ORIGINALE BMW !

 

 

Oferă-i mașinii tale cele mai bune filtre și uleiuri, cele ORIGINALE recomandate de producător, mai ales că acum au un preț EXCEPȚIONAL de bun!
Și pentru ca PROMOȚIA DORMAG să fie perfectă, pentru toate automobilele care efectuează revizia la noi oferim GRATUIT - DIAGNOZĂ COMPUTERIZATĂ

55% discount din pretul de lista la ulei original BMW 5w30 
30% discount din pretul de lista la filtre BMW originale 
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .
Preturile nu includ TVA si manopera . 

 

 

 

 

 

 

Acum tentatia prețurilor pentru filtre si uleiuri contrafăcute sau de slabă calitate este mai mică pentru că avem o SUPER PROMOȚIE la uleiurile și filtrele ORIGINALE BMW !

 

 

Oferă-i mașinii tale cele mai bune filtre și uleiuri, cele ORIGINALE recomandate de producător, mai ales că acum au un preț EXCEPȚIONAL de bun!
Și pentru ca PROMOȚIA DORMAG să fie perfectă, pentru toate automobilele care efectuează revizia la noi oferim GRATUIT - DIAGNOZĂ COMPUTERIZATĂ

55% discount din pretul de lista la ulei original BMW 5w30 
30% discount din pretul de lista la filtre BMW originale 
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .
Preturile nu includ TVA si manopera . 

Promoție Revizie BMW ulei filtre

Ofertă valabilă DOAR la REVIZIA automobilelor BMW!
55% discount din pretul de lista la ulei original BMW 5w30 
30% discount din pretul de lista la filtre BMW originale 
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .
Preturile nu includ TVA si manopera . 

Dorim ca posesorii mașinilor BMW să fie din ce în ce mai conștienți că numai un produs ORIGINAL BMW poate garanta funcționarea OPTIMĂ a automobilului la parametrii cei mai buni.

Ulei si Filtre originale BMWExemplu: BMW 320d F30 N47 2012-2015

Ulei motor original 5w30 92,43 RON / Promo 41,60
Filtru ulei 108,99 RON / Promo 76,29 RON 
Filtru aer 276,68 RON / Promo 193,68 RON 
Filtru combustibil 262,86 RON / Promo 184 RON 
Filtru polen 284,44 RON/ Promo 199, 11 RON

Oferim scriere istoric service și diagnoză computerizată GRATUIT odată cu efectuarea reviziei cu piese originale BMW.
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

ATENȚIE!
Preturile nu includ TVA si manopera .

Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

Adresa: Str. Despot Voda, nr. 46-48, sector 2, 020656, Bucuresti
Programări: http://dormag.ro/ sau info@dormag.ro
Tel: 0727555000

 

 

 

Exemplu: BMW 320d F30 N47 2012-2015

Ulei motor original 5w30 92,43 RON / Promo 41,60
Filtru ulei 108,99 RON / Promo 76,29 RON 
Filtru aer 276,68 RON / Promo 193,68 RON 
Filtru combustibil 262,86 RON / Promo 184 RON 
Filtru polen 284,44 RON/ Promo 199, 11 RON

Oferim scriere istoric service și diagnoză computerizată GRATUIT odată cu efectuarea reviziei cu piese originale BMW.
Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

ATENȚIE!
Preturile nu includ TVA si manopera .

Oferim Diagnoza Computerizata bonus GRATUIT odata cu efectuarea reviziei .

Adresa: Str. Despot Voda, nr. 46-48, sector 2, 020656, Bucuresti
Programări: http://dormag.ro/ sau info@dormag.ro
Tel: 0727555000Logo-urile si denumirile BMW, Mini si BMW M sunt marci inregistrate BMW AG.
Dormag este un atelier de reparatii auto independent neafiliat BMW. Folosim numele BMW pentru a descrie tipul afacerii pe care o intretinem.

© 2022 | Politica


CONTACTATI-NE!