Despre noi

Despre noi

|


Viziunea noastra: Din pasiune pentru masini, din respect pentru clienti!

Compania DORMAG AUTO CONSULT SRL este specializată în reparații auto asigurate, exclusiv a automobilelor marca BMW.

În cadrul activitătii noastre comerciale oferim clientilor servicii eficiente, efectuate în timp util și la un inalt standard de calitate. Încă de la înființare, compania subscrisă a urmarit rezolvarea cu profesionalism a tuturor problemelor clienților, câștigând astfel încrederea și aprecierea acestora.

Din cursul anului 1998, de la data constituirii companiei, am folosit, în mod legitim, numele comercial DORMAG AUTO CONSULT SRL pentru desfășurarea activitătii noastre și pentru a ne identifica în mediul de afaceri. Astfel, clienții multumiți au ajuns sa asocieze numele companiei noastre cu servicii de calitate, oferite la standarde înalte ce raspund cerintelor unui public exigent.

Venim în intimpinarea Dumneavoastră cu o gama completă de servicii auto, oferite de firma  noastra din anul 1998.

Acest timp este unul îndelungat, este un timp în care am crescut, construind de la bază o afacere ce a dobândit stabilitate și recunoastere constantă în timp.

Vă oferim servicii de un înalt profesionalism efectuate de oameni pasionati, pregătiti in domeniul auto, gata oricând sa rezolve problemele mașinii dumneavoastră. Acest domeniu este într-o continuă dinamica, fiind marcat de o dezvoltare constanta a tehnologiei si necesitand adaptare continua.

Efectuam operatiuni de service auto de la cele mai uzuale pana la cele mai complexe, de inalta tehnica si documentare cum ar fi: codare module, resoftare, diagnoze computerizate, revizii tehnice,  reparații motoare, distribuții, geometrie direcție, service roți etc.

în scopul desfăsurarii activității deținem toate autorizațiile necesare atat de la RAR cât și certificate de specialitate recunoscute tehnicienilor noștri de organismele de certificare competente.

Urmarim sa  indeplinim cerinșele clientilor noștri oferindu-le cu maximă seriozitate cele mai bune solutii.

Dorim îmbunătatirea continuă a performanșelor și a calitătii serviciilor oferite, tinând cont de observațiile si recomandarile făcute de către Dumneavoastra, clientul nostru.


Logo-urile si denumirile BMW, Mini si BMW M sunt marci inregistrate BMW AG.
Dormag este un atelier de reparatii auto independent neafiliat BMW. Folosim numele BMW pentru a descrie tipul afacerii pe care o intretinem.

© 2022 | Politica


CONTACTATI-NE!